A. Eriksson tuotteet ovat jo itsessään kestäviä ja käytössä pitkään toimivia, eivät yhden sesongin kertatuotteita. Valmistuksessa käytettävät nahat täyttävät EU:n Reach*-asetuksen vaatimukset. Myös mm. liimat, metalliosat ym. ovat laboratorioissa tutkittuja ja EU:n asettamien normien mukaisia.
Kierrätämme ja käytämme ehjiä pakkausmateriaaleja uudestaan ja vain sen verran mikä on tarpeen tuotteiden suojaamista varten.

*REACH = Registration, evaluation, authorisation and restriction of chemicals.

 

Tuotetietoa ja hoito-ohjeita

Materiaalit

Piennahkatavaroiden tuotanto on pitkälti käsityötä. Tuotteemme valmistetaan pääosin Intiassa, Euroopan unionin REACH-asetuksia noudattavilla tuotantotehtailla. Pienempiä määriä valmistetaan Espanjassa ja Suomessa. Nahkojen alkuperämaat ovat useimmiten Intia ja Italia.

RFID

Korttikotelo- ja lompakkovalikoimastamme löytyy useita RFID-suojattuja tuotteita. RFID-suoja estää lähimaksukorttien sekä esim. sirullisten passien luvattoman etäluvun. Tuotteissamme suoja on toteutettu sijoittamalla etäluvun estävä suojakalvo vuorikankaan ja ulkopinnan nahan väliin; näin esimerkiksi lompakon ollessa suljettu kaikki korttipaikat ovat RFID-suojattuja.

Nahanhoito

Hoitamalla nahkatuotteita nahan pinta pysyy pehmeänä ja joustavana ja estää pintaa halkeilemasta. A. Eriksson -nahkabalsami on luonnonmukainen mehiläisvahapohjainen balsami joka soveltuu paitsi nahkalaukuille myös esimerkiksi nahkakengille.
A. Eriksson nahkasuojaspray taas muodostaa näkymättömän suojan likaantumista ja kastumista vastaan, muuttamatta pinnan tuntua tai ulkonäköä.