A. Eriksson Oy edustaa myös useita kansainvälisiä tuotemerkkejä Suomessa.

Tyylikkäitä ja jalassa mukavia kenkiä yli 30 vuoden kokemuksella Espanjan auringon alta. Laadukkaat materiaalit ja perinteikäs käsityö takaavat kestävät jalkineet. Kattavat mallistot miehille ja naisille, vuoden ympäri.
Saksalainen Aunts & Uncles suunnittelee laukkuja, joilla on oma tyylinsä ja luonteensa. Inspiraatiota saadaan vanhoista laukkutyyleistä yhdistettynä moderniin toiminnallisuuteen.
Camel Active on tunnettu vapaa-ajan ja modernin pukeutumisen merkki. Camel Active valmistaa paitsi vaatteita, myös laukkuja ja lompakoita.
Uskomattoman kestävä, näyttävä ja toimiva matkalaukku kaikille reissuille. Suunniteltu Ruotsissa. Jopa viiden vuoden takuulla.

 

Hedgren laukkumallisto edustaa monikäyttöistä ja ajatonta laukkumuotia. Nerokas käsityötaito ja käyttäjäystävälliset materiaalit takaavat laadun.
Ekologisista materiaaleista valmistettu trendikäs, toimiva ja edullinen reppu tai laukku. Roka of London, täydellinen versio vanhoista klassikoista.
Ulrika laukut ovat ruotsalaista muotoilua ja jokainen laukku on käsityötä. Ulrikan valikoimasta löytyy niin synteettiset kuin nahkaisetkin  laukut.