A. Eriksson on myös maahantuoja useille tunnetuille laukku- ja kenkämerkeille.

Adax on tanskalainen laukkuvalmistaja, jonka mallisto on saanut kiitosta niin kestävyydestään kuin muotoilustaan. Adax tuotteiden valmistuksessa käytetään aitoa, laadukasta nahkaa, joten voit olla varma, että tilaamasi Adax laukku on aina laadukas ja kestävä.

Saksalainen Aunts & Uncles suunnittelee laukkuja, joilla on oma tyylinsä ja luonteensa. Inspiraatiota saadaan vanhoista laukkutyyleistä yhdistettynä moderniin toiminnallisuuteen.

Camel Active on tunnettu vapaa-ajan ja modernin pukeutumisen merkki. Camel Active valmistaa paitsi vaatteita, myös laukkuja ja lompakoita.

Uskomattoman kestävä, näyttävä ja toimiva matkalaukku kaikille reissuille. Suunniteltu Ruotsissa. Jopa viiden vuoden takuulla.

 

Hedgren laukkumallisto edustaa monikäyttöistä ja ajatonta laukkumuotia. Nerokas käsityötaito ja käyttäjäystävälliset materiaalit takaavat laadun.

Nuorekkaat Kacper jalkineet tehdään laadukkaista, sertifioiduista meteriaaleista yli 20 vuoden kokemuksella. Tutustu ja ihastu!

 

Ulrika laukut ovat ruotsalaista muotoilua ja jokainen laukku on käsityötä. Ulrikan valikoimasta löytyy niin synteettiset kuin nahkaisetkin  laukut.