Anders Erikssonin suunnittelemasta satulalaukusta on tultu pitkä matka tämän päivän A. Eriksson mallistoon. Moni asia on yli sadan vuoden aikana muuttunut, mutta edelleen hyvä suunnittelu ja korkea laatu ovat tekemisemme perustana.

Voit tutustua tuotteisiimme myös oheisessa digijulkaisussa.

Tuotetietoa ja hoito-ohjeita

A. Eriksson tuotteet ovat jo itsessään kestäviä ja käytössä pitkään toimivia, eivät yhden sesongin kertatuotteita. Valmistuksessa käytettävät nahat täyttävät EU:n Reach*-asetuksen vaatimukset. Myös mm. liimat, metalliosat ym. ovat laboratorioissa tutkittuja ja EU:n asettamien normien mukaisia.

Kierrätämme ja käytämme ehjiä pakkausmateriaaleja uudestaan ja vain sen verran mikä on tarpeen tuotteiden suojaamista varten.

*REACH = Registration, evaluation, authorisation and restriction of chemicals.

Materiaalit

Piennahkatavaroiden tuotanto on pitkälti käsityötä. Tuotteemme valmistetaan pääosin Intiassa, Euroopan unionin REACH-asetuksia noudattavilla tuotantotehtailla. Nahkojen alkuperämaat ovat useimmiten Intia ja Italia.

RFID

Korttikotelo- ja lompakkovalikoimastamme löytyy useita RFID-suojattuja tuotteita. RFID-suoja estää lähimaksukorttien sekä esim. sirullisten passien luvattoman etäluvun. Tuotteissamme suoja on toteutettu sijoittamalla etäluvun estävä suojakalvo vuorikankaan ja ulkopinnan nahan väliin; näin esimerkiksi lompakon ollessa suljettu kaikki korttipaikat ovat RFID-suojattuja.

Nahanhoito

Hoitamalla nahkatuotteita nahan pinta pysyy pehmeänä ja joustavana ja estää pintaa halkeilemasta. A. Eriksson -nahkabalsami on luonnonmukainen mehiläisvahapohjainen balsami joka soveltuu paitsi nahkalaukuille myös esimerkiksi nahkakengille.
A. Eriksson nahkasuojaspray taas muodostaa näkymättömän suojan likaantumista ja kastumista vastaan, muuttamatta pinnan tuntua tai ulkonäköä.

A. Eriksson tuotteita valmistava tehdas Kolkatassa, Intiassa.